Vine a-prendre el carrer

I Trobada de Grups i Individualitats llibertàries de Mallorca

Aquest cap de setmana, la Universitat Lliure participarà de la I Trobada de Grups i Individualitats llibertàries de Mallorca. El dissabte dia 17 ens reunirem al Puig de Cura per presentar la feina que estan fent els col·lectius, conèixer de primera mà les companyes que a s’illa estan duent endavant projectes autogestionats, i finalment debatre sobre propostes de coordinació i escenaris futurs que enfrontem a curt i mig termini. La trobada ha estat organitzada pel Grup d’Estudis Llibertaris Els Oblidats.Esprem que aquesta trobada ens doti d’un espai de coordinació de les iniciatives assembleàries i autònomes de Mallorca, i ens permeti donar respostes col·lectives als reptes que ens obre aquesta crisi del capitalisme que s’accelera cada mes que passa.

Salut!

Related posts:

racó de poesia: la clase media arderá
Davant d'un nou judici polític: solidaritat!!!
Assemblea coordinadora Universitat Lliure de Mallorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>