Vine a-prendre el carrer

Biblioteca Autogestionada

Se trata solamente de que no sea la minoría privilegiada de siempre la única que tenga acceso a la elaboración teórica y a la comprensión de de los análisis y desarrollos explicativos“.
Equipo Exterior-Nuestra Clase, Diccionario del militante obrero, 1970.

El GABA (Grup Autònom de Biblioteca Autogestionada) va néixer a l’estiu del 2012 al Assecador dels Tres Cruis i ara es al local de l’Ecoxarxa. Hem assumit els llibres que disposava l’Assecador així com els que existien a la Biblioteca Popular del CSOA Sa Foneta, que després del seu desallotjament ens els confia a nosaltres per a seguir assegurant un accés lliure a la cultura i al pensament. A més, noves donacions, tant de llibres com de revistes, diaris i fanzines, enriqueixen contínuament el catàleg de la biblioteca.

Aquesta biblioteca funciona d’una manera molt senzilla: apunteu el vostre nom, el títol del llibre que us porteu, un telèfon o correu de contacte i la data i teniu un mes de termini per retornar-ho, amb la possibilitat d’ampliar el temps. També podeu usar l’espai per llegir o estudiar.

Els llibres, en el moment de la seva devolució, podeu deixar-los a la tauleta negra on hi ha les fulles de préstec i ja ens encarregarem nosaltres de posar-los en el seu lloc.

 

Hi esteu totes convidades!!!

 


8 Responses

  1. Pingback: » La societat del espectacle en castellà Universitat Lliure de Mallorca

  2. Pingback: Fanzine: Técnica, tecnología y progreso desde una perspectiva crítica | Universitat Lliure de Mallorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>