Vine a-prendre el carrer

GAFA feminismes

GAFA de feminismes: Comentari del llibre Teoría King Kong

cartell_activitat_11

Transitant i el Grup d’Autoformació Autònom (GAFA) sobre feminismes de la Universitat Lliure tenen el plaer de convidar-vos a una sessió per al comentari col.lectiu del llibre de Virginie Despentes Teoria King Kong (2006) . Més enllà de la popularitat de l’autora per haver dirigit amb una actriu porno la pel.li Fóllame (1998) la teoria King Kong destaca per plantejar des de nous punts de vista temes habituals en el feminisme (família, violació, prostitució, maternitat…)

Com a intruducció a tot plegat potser us pot interessar l’ article sobre el llibre a Contrainfo que es va publicar en motiu del 8 de març.

En tot cas, animau-vos a llegir el llibre complet perque es tracta d’un material poc extens i de fàcil lectura!Sembla que el llibre, editat fa pocs anys per Melusina no està disponible.  Si us interessa, podeu passar per transitant perque en tenim còpia per a deixar-vos (recordeu que transitant romandrà tancat del 28 de març a l’1 d’Abril, ambdós inclosos). Està clar que podeu venir a l’activitat en qualsevol dels casos, però creim que serà especialment productiva si la gent es llegeix el text abans de venir.Us esperam, amb ganes de compartir l’experiència!

salut i feminismes    http://www.transitant.net/ (punxar sobre la imatge per ampliar)