Vine a-prendre el carrer

Okupació com a pràctica dels pobles insurgents

El grup va sorgir per l’inquietud d’una sèrie de persones relacionades amb el moviment okupa de Catalunya, Madrid, Andalusia…arran del grup Dret a vivenda de la Plaça Islàndia i per la necessitat d’informar-nos sobre els aspectes legals, fer xarxa de suport, preparar un protocol de resistència en cas de rebre un avís de desallotjament… Actualment s’estan estudiant diferents casos, tant de centres socials com d’alliberament d’espais, ocupacions de terres, oficines d’okupació. Tot això amb la idea de poder crear un espai físic i virtual, on poder compartir experiències, coneixements, teoria i pràctica amb altres persones i/o col·lectius afins o que vulguin iniciar-se en aquestes tasques.

Related posts:

Davant d'un nou judici polític: solidaritat!!!
Presentació de la Universitat Nòmada
EL DEUTE: QUÈ? QUI? COM? QUAN? I COM FER PER NO PAGAR-LO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>