Vine a-prendre el carrer

Inauguració Local EcoXarxa

Aquest dissabte dia 6 de Abril es farà una diada d’inauguració del local de l’EcoXarxa, en el passatge Antoni Torrandell 16 (entre el carrer Oms i la plaça patins) on podrem gaudir d’una presentació del projecte en el qual la Biblioteca Autogestionada i l’Universitat Lliure també participen. Tindrem Paella Vegana per dinar, activitats per als més petits i musica a la nit amb Dj’s. Ens veiem allà!

Related posts:

El Buque de los Necios
Butlletí de presentació de l'Universitat Lliure de Mallorca
Presentació de la coordinadora llibertària de Mallorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>