Vine a-prendre el carrer

Inauguració Local EcoXarxa

Aquest dissabte dia 6 de Abril es farà una diada d’inauguració del local de l’EcoXarxa, en el passatge Antoni Torrandell 16 (entre el carrer Oms i la plaça patins) on podrem gaudir d’una presentació del projecte en el qual la Biblioteca Autogestionada i l’Universitat Lliure també participen. Tindrem Paella Vegana per dinar, activitats per als més petits i musica a la nit amb Dj’s. Ens veiem allà!

Related posts:

CAMBIO DE LOCAL
Assemblea coordinadora Universitat Lliure de Mallorca
Cicle d’auto-formació “L’autonomia durant els anys 70s: autonomia obrera i grups autònoms”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>