Vine a-prendre el carrer

Documental, xerrada i sopar: L’autonomia durant l’anys 70 amb Fernando Paniagua (Espai en blanc)

Dissabte 18 de maig a partir de les 18h a la llibreria ‘transitant’ (c/del socors 16, Palma)

Proper dissabte 18 de maig tindrà lloc la primera de les activitats obertes dins del Cicle d’auto-formació “L’autonomia durant els anys 70s: autonomia obrera i grups autònoms” en la que contarem amb Fernando Paniagua coordinador del documental “Autonomia Obrera”, que també ens xerrará de los GOA i la autonomia a Barcelona durant aquest període. Finalitzarem amb un sopar per recaudar fons pel autofinanciament del cicle i viatge del ponent.

18h: Documental: “Autonomia Obrera”, produit per Espai en Blanc. Amb Fernando Paniagua, coordinador del documental.

19,30h: Xerrada a càrrec de Fernando Paniagua: “Els GOA (Grups Obrers Autònoms) i l’autonomia a Barcelona”.

21:30h Sopar vegà per l’autofinançament del viatge del ponent. El menú constarà de primer i segon plat més postres i beguda (vi ecològic i aigua). Preu: 8 euros. Per apuntar-vos al sopar podeu enviar un mail ([email protected]), telefonar o passar per transitant.

Podeu trobar més informació sobre l’esdeveniment a: http://www.transitant.net/activitats/inici-llibres-les-linies-%E2%86%93-biblioteca-cafeto-camisetecicle-dauto-formacio-lautonomia-durant-els-anys-70s-documental-xerrada/

Related posts:

Documental "Autonomía obrera" de Espai en Blanc.
Presentació-els oblidats-Mussolini a la conquista de las Baleares
Cinefòrum: No s'accepten propines

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>