Vine a-prendre el carrer

La Universitat Lliure ja està a goteo.org!

Goteo.org és la nova xarxa social de finançament col·lectiu i col·laboració distribuïda [veure aquest post en aquesta mateixa web per més informació]. Com a projecte auto-gestionat que som, volem participar d’aquesta nova xarxa col·laborativa que pretén dóna empenta a projectes que ajudin a dotar d’una potència creixent el procomú. Des d’aquí volem donar l’enhorabona per a aquesta iniciativa a Platoniq!

En particular, hem fet una microdonació al projecte Rebel·leu-vos (en aquest en aquest enllaç accedireu al seu projecte a goteo.org). Ara to just ha aconseguit el finançament que es proposava (uns 16,000€), posant de manifest la potència que finançament que suposa una eina de combat com goteo. Creiem que el 15 de març pot ser una data important per a impulsar una gran situació: davant aquesta crisi del capitalisme podem rebel·lar-nos!

Com a Universitat Lliure, a més, participarem a Ciutat com a node autònom de difusió del periòdic. Animem a totdon a participar-hi! Ens veiem als carrers! Juntes podem crear la xarxa de suport mutu que necessitem per a una vida quotidiana cada dia més lluny de l’Estat i del Capitalisme.

+ info de Rebel·leu-vos a N-1

Salut!

Related posts:

Crear, luchar, vivir
La UNI-LLIURE cap a la vaga general
Inauguració Local EcoXarxa

2 Responses

 1. Robert Paulson

  A on es la universitat lliure? (¿Donde está la Uni-Lliure?)

  13 abril 2012 at 23:13

  • uni-lliure-admin

   Bones!

   La Universitat lliure es troba a Mallorca, concretament a Palma. Les reunions surten a la pàgina amb antelació, i si vols participar són totalment obertes!
   Així que et convidam a venir!
   Si vols rebre informació per mail de les activitats que feim i de les dates i horaris de les assemblees et podem ficar a la llista d’informació de l’Universitat Lliure.

   Salut!

   14 abril 2012 at 10:58

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>