Vine a-prendre el carrer

Diada de l’EcoXarxa

El proper diumenge 14 d’Abril tindrà lloc una fira d’intercanvi a la plaça Patins de Ciutat de 10h a 20h on hi-hauran parades amb menjar ecològic, productes artesans i un espai per al troc directe. Tot serà acompanyat amb activitats lúdiques com pregoners, músics, animació infantil, etc… (punxar sobre la imatge per ampliar)

A continuació vos deixam amb un document elaborat pels companys i companyes de l’EcoXarxa Mallorca on s’expliquen les línies principals del seu projecte i més informació sobre el funcionament amb moneda social -el talent- el mateix dia de la fira (punxar sobre “Read the rest of this page” al final).

També podeu consultar la pàgina web del projecte a: http://ecoxarxamallorca.blogspot.com.es/

Serà un plaer trobar-nos aquest dia per a intercambiar mentre ens divertim amb les activitats i coneixem altres maneres de relacionar-nos.

Related posts:

Davant d'un nou judici polític: solidaritat!!!
El Buque de los Necios
Avís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>