Vine a-prendre el carrer

Ja tenim nou espai!

Des de la Universitat Lliure de Mallorca ens complau poder comunicar que ja tenim un nou espai físic fix. Es tracta de l’Assecador dels Tres Cruis (conegut fins ara com “el local d’Agrohorizontal”, cooperativa de consum agroecològic) situat en carrer de Posada de Terra Santa 3, a Ciutat, molt a prop de la plaça Quartera (veure el mapa a baix).

Aquest local autogestionat el compartim de moment amb dos col·lectius afins a la Universitat Lliure, la cooperativa Agrohorizontal i el grup impulsor de la EcoXarxa Mallorca. Després de ser rebuda amb gran gaubança la nostra proposta de participació en l’última assemblea de l’espai hem començat a traslladar allí els materials que disposem i a involucrar-nos per aportar el nostre granet d’arena en aquest prometedor projecte. Esperem que la convivència i gestió comuna amb la resta de persones participants en l’Assecador esdevengui en unes relacions més estretes, generant-se sinergies enriquidores per a totes.

Ens veiem allá!
View Larger Map

Related posts:

Okupació com a pràctica dels pobles insurgents
Davant d'un nou judici polític: solidaritat!!!
EL DEUTE: QUÈ? QUI? COM? QUAN? I COM FER PER NO PAGAR-LO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>