Vine a-prendre el carrer

Butlletí de presentació de l’Universitat Lliure de Mallorca

Aquest butlletí de explica en 8 pàgines qui som i a que ens dediquem en l’Universitat Lliure de Mallorca. També hi-ha una petita història de com es va crear el col·lectiu. La data de edició es Març del 2012.

Descarrega en format imprimible

Related posts:

EL DEUTE: QUÈ? QUI? COM? QUAN? I COM FER PER NO PAGAR-LO
Cicle d’auto-formació “L’autonomia durant els anys 70s: autonomia obrera i grups autònoms”
Convocatoria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>