Vine a-prendre el carrer

Cinefòrum: No s’accepten propines

“No s’accepten propines” (Documental)

Realització: Antónia Amengual, Estefanía Saval, Luciana Abrenches, Lourdes Mir.

Barcelona 2009: Quatre dones joves implicades en diferents lluites socials ens transmeten la seva visió, els seus somnis i les seves experiències sobre la transformació social. Al mateix temps, estableixen un diàleg amb el llibre Cuaderno rojo de Barcelona, escrit per Mary Low l’any 1937.

L’autora, britànica de 24 anys, representa un dels millors testimonis de la solidaritat internacional que va rebre la Barcelona del 36 per sumar-se a la causa de la revolució social i també per fer front a l’amenaça feixista. Històries farcides d’emotivitat, força, il·lusió, lluita i poesia.

Related posts:

taller d'enquadernació
GAFA de Filosofía: Spinoza
taula rodona: Reflexions sobre els projectes d'intervenció en l'espai públic aquí i avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>