Vine a-prendre el carrer

Nit situacionista Dilluns 3 de Setembre.

Pensamos que hay que cambiar el mundo. Queremos el cambio más liberador posible de la sociedad y de la vida en la que nos hallamos. Sabemos que este cambio es posible mediante las acciones apropiadas. Guy Debord.

Des de l’anàlisi del funcionament del capitalisme modern, fins a la crítica del militant i de l’organització burocràtica, passant per la reflexió sobre la misèria en les relacions quotidianes, els membres de l’Internacional Situacionista (1957-1972) van articular una teoria crítica que va suposar un gran avanç en la comprensió de les condicions modernes d’explotació així com de l’ideologia que les sustenta. Amb una gran influencia en el Maig francés del 68, la crítica situacionista va ser fins i tot un anàlisi amb el qual comprendre la realitat i les corrents històriques presents per poder intervenir-la, per crear dins la realitat les situacions que possibilitin un moviment per la lliberació i la dissolució de les classes.

Aquesta és una nit per aprendre, comentar, analitzar i discutir la teoria situacionista així com per experimentar amb ella de manera pràctica. Us convidam a portar els materials que considereu oportuns per compartir amb les companyes.

Ens veiem la nit del 3 de Setembre a partir de les 22h a l’Assecador dels 3 Cruis! (c/ Posada de Terra Santa 3, Ciutat)

Més informació:

- La sociedad del espectáculo, (película) de Guy Debord

- La sociedad del espectáculo, (libro) de Guy Debord.

- Cuestionario.(texto revista I.S. número 9)

- Definiciones situacionistas. (texto revista I.S. numéro 1)

- Otros textos del archivo situacionista hispano.

Video proposta:

 

Nits situacionistes from Borja Rosa (Daltónico IV) on Vimeo.

Related posts:

Compartint les primeres experiències en autogestió
Crear, luchar, vivir
GAFA de feminismes: Comentari del llibre Teoría King Kong

One Response

  1. Susan

    Bones,d’aquestes nit situacionistes hi hauran més?,o un altra activitat parescuda?,estic interessada en el treball que esteu fent i no tinc bona informació per ajudar a lluitar contra les injustícies en la mesura que pugui,agrairia resposta,salut i força.

    12 octubre 2012 at 21:12

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>