Vine a-prendre el carrer

Assemblea coordinadora Universitat Lliure de Mallorca

La propera assemblea de l’Universitat Lliure de Mallorca tindrà lloc el proper dijous 25 d’abril de 16:30h a 19h a transitant (c/ dels soccors 16, Ciutat). Recordem que les assemblees de l’Universitat Lliure son obertes a quasevol persona interesada en participar o coneixer-nos un poc més d’aprop.

Ens veiem allà!

Related posts:

Ja tenim nou espai!
Butlletí de presentació de l'Universitat Lliure de Mallorca
Presentació Ediciones Karakartón

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>