Vine a-prendre el carrer

GAFA de Filosofia: Juan de Mairena y la escuela popular de sabiduría superior

GAFA de Filosofía: Sábado 6 abril

La Universitat Lliure de Mallorca i transitant tenen el plaer de convidar-vos a la propera sessió de treball del GAFA (Grup dAutoFormació Autònom) de filosofia; seguin en la línia d’autoformació que compartim ambdós col.lectius com a eina de transformació política.

Com tots els primers dissabtes de cada mes, reprenem la nostra cita amb la filosofia… Després de la darrera sessió dedicada als Sofistes, tornam a pensadors més propers en l’espai i en el temps. Aquest cop és el torn de Juan de Mairena, heterònim apòcrif d’Antonio Machado.

Machado, que durant la guerra civil es va unir a l’Aliança d’Escriptors Antifeixistes, ha dit de Juan de Mairena que és el seu «jo filosòfic». Cal destacar l’obra en prosa Juan de Mairena. Sentències, donaires, apunts i records d’un professor apòcrif, una reunió d’assajos que venia publicant en la premsa madrilenya des de 1934 amb continguts diversos i de gran qualitat literària.

 

Related posts:

taula rodona: Reflexions sobre els projectes d'intervenció en l'espai públic aquí i avui
GAFA de Filosofia: Epicuro
Cicle d’auto-formació “L’autonomia durant els anys 70s: autonomia obrera i grups autònoms”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>