Vine a-prendre el carrer

Propera reunió GAFA: Assemblerisme i federalisme

La propera reunió del GAFA d’Assemblerisme i Federalisme es fará el Dijous 20 d’Octubre a les 19h al espai de l’ Universitat Lliure de Sa Foneta. Possarem en comú els materials dels tallers d’assemblerisme i federalisme ja fets així com les avaluacións fetes en els darreres tallers.

Ens veiem allá.

Salut!

Related posts:

Ja tenim nou espai!
La UNI-LLIURE cap a la vaga general
Presentació Ediciones Karakartón

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>