Vine a-prendre el carrer

Disculpas de la Universitat Lliure

Des de l’Universitat Lliure ens volem disculpar per l’anul·lació de l’activitat de dissabte passat dia 30 de juliol. Degut a problemes d’organització no es va poder realitzar la xerrada que havia programada. Així mateix volem animar a tothom a la participació a l’Universitat Lliure per ajudar-nos a treure endavant aquest projecte en comú.

Gràcies per a la comprensió.

Ens veiem a la plaça.

Related posts:

Okupació com a pràctica dels pobles insurgents
EL DEUTE: QUÈ? QUI? COM? QUAN? I COM FER PER NO PAGAR-LO
Avís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>