Vine a-prendre el carrer

Cafè-temàtic: crisi energètica i energies autònomes

El passat diumenge dia 5 de agost va tenir lloc un nou cafè-temàtic posant fi -pel moment- al cicle sobre tècnica, tecnologia i energia que vam posar en marxa les darreres setmanes. Aquesta vegada el debat va tractar sobre la imminent crisi energètica que s’ens aveïna així com de les grans transformacions socials i en les nostres maneres de vida que pot comportar. En aquest context, es va reflexionar també sobre quines alternatives podem tirar en devant a modus individual o col·lectiu i que implicacions poden tenir quant al nostre nivell de autonomia i llibertat.

Alguns materials per ampliar informació son:

- Pimiento energètico. (link)[revista]

- “A crude awakening” [documental]

- “A farm for the future“[documental]

- “Recetas para el desastre“[documental]

Related posts:

Compartint les primeres experiències en autogestió
Cafè-temàtic: El poder (II), segona sessió
Cafè temàtic: L'economia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>