Vine a-prendre el carrer

Presentació Grup d’Autoformació d’Autogestió Energètica

A la Universitat Lliure s’ha tractat des dels inicis el tema del Pic del Petroli i la necessitat de tendir a l’autogestió energètica, (reviseu programació d’activitats realitzades). Un punt d’inflexió va ser la Trobada 15M realitzada al mes de novembre passat. Un dels eixos que es va treballar va ser el d’energia i vam trobar-nos un grup de gent interesada en el tema. Els continguts i les conclusions dels distints eixos temàtics es poden consultar al Dosier Trobada 15M.

Es pot dir que el GAFA d’autogestió energètica és resultat de les sinèrgies que van sorgir a la trobada. Part del treball d’autoformació s’està realitzant a través d’un grup a N-1 i seguint d’aprop algunes webs d’interés.

Si vols participar en el GAFA pots enviar un mail a la Universitat LLiure o directament visitar el grup de feina a N-1. Es un grup amb accés restringit i has de demanar que et convidin. Seràs benvinguda!

Enllaços d’interès:

- Eix d’energia Trobada 15M (N-1)

- Grup d’Energia Mallorca (N-1)

Materials:

Dossier conclusions TROBADA 15-M

Related posts:

Compartint les primeres experiències en autogestió
Cafè-temàtic: crisi energètica i energies autònomes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>